Zidane: "Mensen verwachten te veel van Ronaldo"

19 oktober 2016, 08:11

Cristiano Ronaldo is nog vijf doelpunten verwijderd van een totaal van honderd in Europa. Dinsdag won Real Madrid met 5-1 van Legia Warschau, maar de Portugees kwam niet tot scoren. Trainer Zinedine Zidane maakt zich echter geen zorgen.

Ronaldo scoorde in de Champions League in totaal twee keer en vond in de Primera División ook tweemaal het net. De aanvaller krijgt de laatste tijd de kritiek dat dat wat weinig zou zijn. "Mensen verwachten elke wedstrijd een hattrick van Cristiano. Maar tegen Legia heeft hij veel kansen voor zijn medespelers gecreëerd. Ik ben zeer tevreden over zijn spel", aldus Zidane na afloop tijdens de persconferentie.

"Ik vind het mooi om te zien als hij een assist geeft. We eisen altijd veel van hem omdat hij nu eenmaal Cristiano Ronaldo is. Dat weet hij zelf ook", vervolgt de trainer, die ondanks de 5-1 overwinning nog ruimte voor verbetering zag bij zijn elftal. "We namen vrij veel risico, maar gelukkig kwamen de aanvallers vaak tot scoren. Er wordt van ons verwacht dat we vijf, zes of zeven keer per wedstrijd scoren, maar dat is nog niet zo gemakkelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen