Asensio moet geduld hebben: "Blijf er rustig onder"

19 oktober 2016 – Marco Asensio Willemsen schoot dinsdagavond raak in de Champions League tijdens de 5-1 overwinning van Real Madrid op Legia Warschau. De aanvallende middenvelder kwam dit seizoen negen keer in actie en dat is een stuk minder speeltijd dan hij gewend is. 

Asensio moet geduld hebben: "Blijf er rustig onder"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

In de negen wedstrijden die Asensio tot nu toe speelde dit seizoen kwam hij tot vier treffers en één assist. "Het is nieuw voor mij dat ik niet zo vaak speel, want eerder speelde ik altijd. Maar ik blijf er rustig onder. We hebben enkele wereldspelers in de selectie zitten die erg belangrijk zijn voor het team", aldus de middenvelder op de website van Real Madrid.

Ook van trainer Zinedine Zidane krijgt de Spaans international te horen dat hij vooral geduld moet hebben. "De trainer heeft gezegd dat ik nog jong ben en dat ik gewoon alles moet halen uit de speeltijd die ik krijg", vertelt Asensio, die blij was met overwinning op Legia. "Het team heeft het goed gedaan. Ik ben dankbaar voor de steunbetuigingen van de fans en hoop dat we dit jaar samen nog veel mooie dingen kunnen bereiken."

Reacties

UEFA Champions League

gerelateerd