Vormer verwacht dat CL voorbij is voor Club Brugge

19 oktober 2016, 11:01

Ruud Vormer, Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn leden dinsdagavond met Club Brugge de derde nederlaag op rij in de Champions League. Door een treffer van FC Porto in de slotseconden werd het 1-2 voor de bezoekers.

Vormer toont zich na afloop realistisch en verwacht dat overwinteren in de Champions League een vrijwel onmogelijke opgave gaat worden. "We hebben dit aan onszelf te wijten. Het is voorbij, daar moet je realistisch in zijn. We gaan nu door voor de trots van de club", vertelt hij aan Het Laatste Nieuws.

Ook Denswil was na afloop teleurgesteld. "Het zag er lange tijd goed uit en er zat op zijn minst een punt in. Het is erg zuur dat we het weggeven in de laatste seconden. Of het voorbij is? We hebben nul punten na drie wedstrijden. Met een puntje konden we vooruit kijken", stelt de verdediger.

In groep G is Leicester City na drie duels koploper met de volle negen punten. FC Porto en Club Brugge verzamelden beide tot nu toe vier punten. Over twee weken staat voor Club Brugge de return in Portugal op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen