AZ treft twee oude bekenden: "Goed hier weer te zijn"

19 oktober 2016 – In de wedstrijd tegen Maccabi Tel Aviv in de Europa League komt AZ donderdag twee oude bekenden tegen. Zowel coach Shota Arveladze als middenvelder Haris Medunjanin heeft een verleden bij de club uit Alkmaar. Op de persconferentie liet het duo zich positief uit over de eredivisionist.

AZ treft twee oude bekenden: "Goed hier weer te zijn"

"Het voelt goed om hier weer te zijn", zei Arveladze volgens AZ.nl. "Toen ik op het veld stapte, schoten er weer veel herinneringen door mijn hoofd. Ik wil AZ dan ook bedanken voor de fantastische tijd", zei de oud-spits, die met zijn team nog op nul punten staat na twee duels. "Wij moeten winnen. Ik denk dat de cultuur bij AZ en Maccabi een beetje hetzelfde is. We zijn aanvallend ingestelde ploegen, die vooruit denken. Het zal daarom ook een fantastische wedstrijd worden. Maar dat maakt het duel juist speciaal."

Haris Medunjanin droeg tussen 2004 en 2008 het shirt van AZ. "Het voelt alsof ik thuis ben. Ik ben hier opgegroeid en ik kom vaak in Alkmaar als ik vrij ben. Morgen komen dan ook veel vrienden en familieleden kijken. Ik heb veel goede herinneringen aan AZ. Als speler ben ik vooral opgegroeid in De Alkmaarder Hout. We haalden in die tijd bijna de finale van de UEFA Cup. Ook ken ik nog veel spelers uit die tijd. Eén van hen is Ron Vlaar. Ron doet morgen niet mee en dat is goed voor ons, want hij is een goede speler."

UEFA Europa League

gerelateerd