Robben content: "Maar het kan alleen maar beter worden"

19 oktober 2016, 23:33

Arjen Robben is terug. De aanvaller kampte de afgelopen tijd met blessureleed en scoorde afgelopen weekend al bij zijn rentree. Woensdagavond maakte de buitenspeler de negentig minuten vol tegen PSV, tot tevredenheid van hemzelf.

"Het was een lekker potje", zegt hij tegen Veronica. "Maar dat is elke wedstrijd voor mij op dit moment. Ik was bij drie van de vier goals betrokken, dus dat is prima", zegt de aanvaller, die met het hoofd de 1-4 maakte in de tweede helft. "Het gebeurt niet vaak dat ik met mijn hoofd scoor. Het was een geweldige bal van Thiago en gewoon een goede goal. Ik was nog bang dat Jeroen Zoet mijn kop er af zou stoppen", lacht de international.

Robben wil de komende periode blessurevrij blijven. "Het ging goed, maar het kan nog een stukje beter. Er zaten een paar goede acties en ballen bij. Ik wil lekker fit blijven en veel spelen de komende tijd. Als dat lukt, wordt het allemaal nog beter. Het is nu zaak om snel te herstellen en veel minuten te maken de komende tijd."

Voor Bayern was de zege broodnodig, omdat de club in een kleine crisis verkeerde. "Het is lekker dat we na drie duels zonder zege weer winnen. Thuis ben je aan je stand verplicht om te winnen en dit hadden we wel even nodig. Er was ook een fase dat PSV gevaarlijk werd, toen stond het bij ons gewoon niet goed. Daar moeten we naar kijken. Daarna namen wij het over en scoorden we nog goede doelpunten."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen