Van Persie: "Ferguson zou nog enkele jaren trainer blijven"

20 oktober 2016, 09:51

Robin van Persie denkt dat hij nog voor Manchester United had gespeeld als Sir Alex Ferguson niet was vertrokken. Ferguson haalde de spits in 2012 naar Old Trafford door hem over te nemen van Arsenal. Van Persie groeide in zijn eerste seizoen voor United uit tot Speler van het Jaar.

Van Persie maakte in dat jaar 31 doelpunten en won de landstitel. Ferguson besloot vervolgens met pensioen te gaan en dat had zichtbaar effect op de vorm van de Nederlander. In 2015 besloot Van Persie een transfer naar Fenerbahçe te maken. Donderdagavond staat hij in de Europa League tegenover zijn oud-werkgever. "We zullen het nooit weten, maar de kans was groot dat ik nog voor United had gespeeld", vertelt Van Persie volgens Sky Sports.

"Dat was wel het idee op het moment dat ik naar United kwam. Sir Alex Ferguson zou nog enkele jaren trainer blijven, maar in het voetbal veranderen zulke dingen razendsnel. Je kunt je eigen loopbaan niet plannen en zeker niet die van je trainer. In deze wereld moet je met die veranderingen zien om te gaan." Voor Fenerbahçe scoorde de spits tot op heden zeventien keer in 35 duels.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen