Stoelpoten Vreman staan op knappen: "Dagelijks mee bezig"

20 oktober 2016, 12:00

In Doetinchem beginnen ze aan de stoelpoten van hoofdtrainer Jan Vreman te zagen. De keuzeheer staat met De Graafschap op een teleurstellende zestiende plek in de Jupiler League. Technisch manager Peter Hofstede voert de druk langzamerhand op.

Afgelopen maandag gingen de Superboeren pijnlijk met 4-2 onderuit tegen Jong Ajax. Hofstede besloot vervolgens een gesprek aan te gaan met Vreman. "Dit had toch niemand verwacht? We zijn er dagelijks mee bezig om het te veranderen, praten met elkaar. Ik heb met Jan Vreman gesproken. Het moet weer de goede kant op vallen, maar de vraag is soms ook hoe lang je de tijd hebt", vertelt de manager aan Omroep Gelderland.

Een deadline heeft Vreman niet gekregen. Het is voor de coach duidelijk dat de komende drie duels (Helmond Sport, Achilles'29 en Fortuna Sittard) de nodige punten moet opleveren. "Er is geen deadline of zoiets dergelijks. Dat is me te makkelijk. Het ligt er vooral aan wat je ziet in de komende wedstrijden. Daarin moet het weer gaan volgens de norm die bij deze club past."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen