Kwakkelend De Graafschap in leeg stadion tegen Helmond

20 oktober 2016, 13:23

Het gaat al niet zo goed met De Graafschap en tot overmaat van ramp speelt het vrijdag tegen Helmond Sport in een leeg stadion. Dat is namelijk de straf die de Superboeren kregen na de ongeregeldheden na de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles in de play-offs voor promotie/degradatie.

Supporters van de thuisploeg vielen toen spelers van Go Ahead aan op het veld. Beide clubs mogen van de KNVB maximaal 38 personen meenemen in het stadion. Het is voor het eerst in de historie van de club dat De Vijverberg verplicht leeg is tijdens een wedstrijd. Om zoveel mogelijk spelers aanwezig te laten zijn, heeft hoofdtrainer Jan Vreman het maximale aantal van twaalf wissels geselecteerd.

Onder het aantal van 38 personen vallen ook directieleden, personeelsleden of andere clubofficials, zo meldt De Gelderlander. Aangemelde journalisten krijgen gewoon toegang. Vanwege kosten- en veiligheidsoverwegingen is besloten de fans niet in de gelegenheid te stellen de wedstrijd op de parkeerplaats te volgen via een groot scherm.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen