Bosz: "Op basis van heel duel kan een gelijkspel wel"

21 oktober 2016, 00:35

Ajax kwam donderdag in de Europa League-wedstrijd bij Celta de Vigo twee keer op voorsprong, maar moest toch genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel. Coach Peter Bosz had enerzijds op meer gehoopt, maar kan anderzijds ook wel leven met het resultaat in Spanje.

"Het had zeker nog mooier kunnen zijn. We kwamen twee keer voor en kregen de kans om een derde goal te maken. Je merkte het ook wel aan de reactie van de jongens in de kleedkamer. Ze waren teleurgesteld en kwaad dat we hier niet hebben gewonnen", aldus Bosz voor de camera van Ajax TV. "Maar over een heel duel gaf dit wel de verhoudingen weer. Ik heb een goed Ajax gezien en kan leven met het resultaat. Je probeert er nuchter naar te kijken en op basis van negentig minuten denk ik dat een gelijkspel wel kan."

"Wat mij beviel aan Ajax? Je speelt tegen de nummer zes van Spanje van het afgelopen seizoen, een team dat moest winnen om bij ons te blijven. Dat zag je ook wel, ze wilden vanaf het begin. Als je dan overeind blijft, door de duels aan te gaan en bij vlagen goed te voetballen, dan kan ik daarvan genieten", besluit Bosz.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen