Hake heeft Andersen terug, De Koning rekent op fans

21 oktober 2016, 18:15

FC Twente kan zaterdag in de uitwedstrijd tegen provinciegenoot Go Ahead Eagles weer beschikken over Joachim Andersen. De Deense verdediger stond ruim een maand aan de kant met een schouderblessure. Dejan Trajkovski ontbreekt in Deventer vanwege een schorsing, Jeroen van der Lely is zijn vervanger.

Hake: "Dezelfde beleving als Go Ahead tonen"

"Go Ahead zal ook tegen ons veel strijd en opportunisme in de wedstrijd gooien, daar moeten wij goed tegen gewapend zijn", vervolgt Hake. "We moeten daar minimaal dezelfde beleving tegenover zetten en een hoog niveau halen, zodat we met onze manier van voetballen het verschil kunnen maken. Tegen Zwolle (2-2, red.) hebben we punten laten liggen en we moeten zorgen dat het niet voor de tweede achtereenvolgende keer gebeurt. Go Ahead heeft een fanatiek publiek dat dicht op het veld zit en vol achter de ploeg gaat staan, dat slaat over op het team. Met Hans de Koning heeft Go Ahead een trainer die daarin een belangrijke rol speelt, hij is in staat om een team te motiveren en agressief het veld in te laten gaan."

De Koning: "Publiek kan voor boost zorgen"

"Morgen is het zaak goed voetbal te koppelen aan de punten. Ik heb gehoord dat het stadion wederom is uitverkocht. Net als tegen Excelsior kunnen de spelers de enorme boost van een volle, fanatieke Adelaarshorst weer goed gebruiken in de derby tegen Twente", besluit De Koning. Het is hoogst onzeker of hij kan beschikken over Sinan Bytyqi (enkel). Sebestién Locigno (eveneens enkel), Thijs Dekker (lies), Chris David (knie) en Tom Daemen (bovenbeen) ontbreken sowieso.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen