Ten Hag ziet progressie, Vd Looi wil kater wegspoelen

21 oktober 2016, 19:45

FC Utrecht-coach Erik ten Hag ziet zijn elftal steeds beter worden. Dat heeft mede te maken met het feit dat Sébastien Haller, Richairo Zivkovic en Nacer Barazite elkaar steeds beter aanvoelen. "Die driehoek is groeiende. Er zit ontzettend veel beweging in", zegt Ten Hag op de clubwebsite, in aanloop naar het uitduel met Willem II van komende zaterdag.

Ten Hag: "Ons team is groeiende"

"We moeten morgen, in de wedstrijd tegen Willem II, weer voortborduren op de partij van vorige week", aldus Ten Hag. Afgelopen weekend won FC Utrecht thuis met 3-0 van Go Ahead Eagles. "We bevinden ons in een reeks wedstrijden met perspectief. Ons team is groeiende en de tegenstanders die we treffen, staan niet in de top van het klassement. Dan is het trouwens geen vanzelfsprekendheid dat je wint. Het begint altijd met een winnaarsmentaliteit. De intentie hebben op een topprestatie te leveren. Dáárom speel je voor FC Utrecht."

Van de Looi wil meer stoïcijns Willem II

Willem II staat vijftiende met zeven punten, twee minder dan FC Utrecht. Dat team is de nummer elf van de Eredivisie. "Het is een ploeg die normaal gesproken mee draait in de subtop en qua begroting en spelersgroep momenteel te laag staat", vertelt Van de Looi over de tegenstander. "Maar zeker met de steun van het publiek geloof ik dat we morgen een goed resultaat kunnen halen." Dat zal moeten zonder Jordens Peters. De aanvoerder raakte tegen Sparta geblesseerd aan de kuit. Ook Pele van Anholt en Guus Joppen zijn nog afwezig.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen