Mourinho denkt niet aan derde periode bij Chelsea

21 oktober 2016, 21:36

José Mourinho wacht een bijzonder weekend. De Portugese manager gaat zondag met Manchester United op bezoek bij Chelsea. Bij de Londense club boekte hij, verspreid over twee periodes, grote successen. Afgelopen seizoen ging het echter beduidend minder goed met Chelsea, wat Mourinho in december zijn baan kostte.

Mourinho verwacht niet dat hij voor een derde keer gaat tekenen bij Chelsea. "Dat hoop ik niet, eerlijk gezegd. Want ik wil voor heel veel jaren bij Manchester United blijven", zegt Mourinho tegen Sky Sports. "Dat betekent dat ik waarschijnlijk niet op zoek ga naar een andere club in de Premier League. Nee, ik hoop dus van niet."

Wat verwacht Mourinho van zondag: "Ik verwacht geen negatieve reactie van het Chelsea-publiek, zelfs niet met een badge van Manchester United op mijn pak. Er is geen reden voor een negatieve reactie. Of ze me een warm onthaal geven, weet ik echter niet. Ik ben niet meer hun manager, ik vertegenwoordig nu een rivaal. Maar hun reactie maakt me ook niet uit, ik ben hoe dan ook dankbaar. We hebben samen zoveel mooie, historische momenten meegemaakt. Toen de geruchten over mijn ontslag kwamen, zongen de fans altijd mijn naam. Ik kon na een wedstrijd rustig naar huis lopen, zonder dat er lelijke woorden naar mijn hoofd geslingerd werden."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen