Kuyt kan niet wachten: "Mooiste wedstrijd van seizoen"

22 oktober 2016, 13:43

Omdat Dirk Kuyt donderdag rust kreeg tegen Zorya Luhansk, zal de aanvoerder van Feyenoord extra scherp aan de aftrap verschijnen in De Klassieker tegen Ajax. De aanvaller staat te trappelen om te spelen tegen de rivaal.

"De Klassieker is voor mij de mooiste wedstrijd van het seizoen'', spreekt hij klare taal bij RTV Rijnmond. "Wij willen heel graag die drie punten gaan binnenhalen en dat moeten we op het veld laten zien. Het is de wedstrijd der wedstrijden. In De Kuip is dit duel nog net iets mooier dan in de ArenA."

De 36-jarige international verwacht dat Ajax en Feyenoord aan elkaar gewaagd zullen zijn. "Het is mooi dat het de nummer één tegen de nummer twee speelt, maar het blijft een wedstrijd op zich. Het maakt eigenlijk niet veel uit hoe de ploegen er voor staan. De belangen zijn nu wel ontzettend groot. Beide ploegen zijn enorm aan elkaar gewaagd en we moeten het nu aan elkaar laten zien."

Hoewel Kuyt begrijpt dat hij rust kreeg tegen Zorya, is hij geen liefhebber van het zitten op de reservebank. ''Het is altijd lastig om niet te spelen. Ik ben 36 jaar, maar ik vind het nog steeds hartstikke leuk."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen