De Boer wil aanvallend Inter: "Handrem moet eraf"

22 oktober 2016, 14:28

De zege op Southampton in de Europa League heeft Frank de Boer weer wat lucht gegeven bij Internazionale, maar het is nu zaak voor de ploeg uit de modestad om de zegereeks door te trekken in de competitie. De Nederlandse trainer wil dat zijn team zondagmiddag volle bak gaat tegen Atalanta Bergamo.

"De handrem moet eraf", zei De Boer zaterdag op de persconferentie. Atalanta staat op de dertiende plaats in de Serie A, twee plekken lager dan Inter. "Het wordt een moeilijke wedstrijd en ik ben benieuwd naar mijn ploeg. Het is belangrijk dat we de hele wedstrijd op de aanval spelen. We hebben een filosofie, die we goed uitgevoerd hebben in de tweede helft tegen Southampton. Ik heb het volste vertrouwen in iedereen bij de club. Mijn selectie bestaat uit echte kerels, die balen als ze niet spelen. Dat is normaal, maar ik moet keuzes maken. Dat is mijn werk."

De Boer heeft er de laatste tijd een probleem bij, omdat aanvoerder Mauro Icardi onder vuur ligt bij de eigen aanhang vanwege teksten in zijn autobiografie. "Hij heeft donderdag een goed signaal afgegeven", vindt de oud-trainer van Ajax. "Hij liet zien dat hij de captain is en dat hij hard wil werken. Het is niet gemakkelijk voor hem, maar ik ben tevreden", besluit hij op de clubwebsite. 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen