Ten Hag gelukkig: "Dit zijn prachtig mooie punten"

23 oktober 2016, 09:17

FC Utrecht had zaterdag in de uitwedstrijd tegen Willem II bijna een uur een man meer, maar wist het verschil pas in de slotfase te maken. Door een late goal van Sébastien Haller werd het 0-1 in Tilburg. Erik ten Hag, de coach van de ploeg uit de Domstad, prijst zich gelukkig.

"Goed, iedereen heeft kunnen zien dat we deze overwinning boekten dankzij een doelpunt in de dying seconds. Daarmee ben ik natuurlijk ongelooflijk gelukkig", aldus Ten Hag op de clubwebsite. Na de rode kaart hield Willem II het achterin goed dicht, stelt de FC Utrecht-trainer. "Wij waren te weinig dynamisch, te voorspelbaar en speelden in een te laag tempo. Dat was niet goed. Wat wel goed was, was dat we vanuit de taakdiscipline bleven spelen. We gaven niets weg, maar hielden er wel druk op."

"We kwamen tot voorzetjes, schotjes. Het was veel blaffen, weinig bijten", aldus Ten Hag, die zijn elftal toch nog drie punten zag pakken. "Willem II is een prima ploeg, met prima spelers. Ik ben er gelukkig mee dat we hier hebben gewonnen. Dit zijn prachtig mooie punten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen