Petrovic: "Echt zonde, hebben twee punten weggegeven"

23 oktober 2016, 10:29

Het was een klein wonder dat ADO Den Haag de uitwedstrijd tegen Roda JC Kerkrade zaterdag niet wist te winnen. De ploeg van coach Zeljko Petrovic kreeg voldoende kansen in het Parkstad Limburg Stadion, maar schoot slechts één keer raak. In de slotfase zag het de thuisclub langszij komen (1-1).

"Dit is echt zonde, we hebben twee punten weggegeven", moppert Petrovic bij de NOS. "Na de eerste helft hadden we met 0-2 voor moeten staan. In de tweede helft hadden we, zo heeft iedereen in het stadion kunnen zien, twee of drie keer moeten scoren. Dat waren uitstekend uitgespeelde kansen. En als je een normale pass had gegeven, dan hadden we nog vijf of zes honderdprocentkansen kunnen krijgen."

"Ik kan echter niemand iets verwijten. We hebben keihard gewerkt. Het was een moeilijke tijd voor ons, met vijf nederlagen op rij. Het was daarom geweldig geweest om drie punten te pakken, maar helaas verlies je twee punten. Dat is jammer, want de jongens hadden drie punten verdiend. Ik baal gewoon, dit is echt doodzonde."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen