Anastasiou: "Onze wilskracht is een positief signaal"

23 oktober 2016, 09:55

Roda JC Kerkrade-coach Yannis Anastasiou is blij met de wilskracht van zijn elftal. Het leverde de Limburgers zaterdag een punt op in de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag, ondanks dat de tegenstander lang met 0-1 aan de leiding ging en goede kansen kreeg op een tweede treffer.

"Het is belangrijk dat we voor het tweede duel op rij niet hebben verloren", aldus Anastasiou bij de NOS. "We hebben het geloof en de wil om terug te komen in de wedstrijd en dat is een goed signaal. We weten dat we veel problemen hebben gehad op meerdere posities die cruciaal zijn voor ons spel. Maar de reactie van de jongens en de wil die ze hebben getoond vind ik positief."

Anastasiou denkt dat Roda JC nog wel beter kan. "Er zijn altijd details die beter kunnen. Ik kan dus veel eisen van de spelers. Het is belangrijk om niet te verliezen, we moeten gewoon de punten blijven pakken. We weten dat het tot de winterstop moeilijk zal zijn voor ons, maar we moeten blijven geloven en proberen zoveel mogelijk punten te halen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen