Faber opgelucht: "Geen plek waar we thuishoren"

23 oktober 2016, 18:13

Ernest Faber zag FC Groningen in eigen huis met 2-0 van AZ winnen en dat betekent dat de ploeg niet langer de laatste plaats in de Eredivisie bezet. De trainer was na afloop tevreden met het spel en de vechtlust die zijn spelers toonden.

"Het is een opluchting dat wij vandaag gewonnen hebben. Zeker de manier waarop was mooi", aldus Faber tegenover de NOS. "We verdienden het vandaag om te winnen en zeker in de eerst helft hebben we goed gespeeld. De tweede helft was vooral overleven, maar de manier waarop was goed. Dat is nodig om wedstrijden te winnen."

"Het eerste doelpunt gaf ons een psychologisch voordeel. Hij viel op het juiste moment. Je zag de opluchting bij de spelers. Het is belangrijk voor ons zelfvertrouwen dat we nu van die laatste plaats af zijn. Dat is geen plek waar we thuishoren", vertelt de trainer, die zich de afgelopen dagen wel zorgen maakte. "Ik probeerde deze week rustig te blijven, maar je bent er wel de hele dag mee bezig. Dit is dus zeker een opluchting voor ons."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen