Afgang Manchester United op bezoek bij Chelsea

23 oktober 2016, 19:32

De terugkeer van José Mourinho op Stamford Bridge is dramatisch verlopen voor Manchester United. De ploeg van de Portugeze trainer ging met maar liefst 4-0 onderuit tegen Chelsea en had negentig minuten lang niets in te brengen. 

Al na dertig seconden kwam Chelsea op voorsprong via Pedro Rodriguez. De eerste helft was sowieso eenzijdig want de voorhoede van de thuisploeg was een ware plaag voor Manchester United, waar Daley Blind in de basis begon. Na 21 minuten was het opnieuw raak toen de bal na een corner van Eden Hazard bij Gary Cahill terecht kwam. Hij verdubbelde vervolgens de voorsprong.

Ook Hazard zelf kwam na rust nog op het scorebord. De Belg kreeg de bal aangespeeld in het strafschopgebied en schoot hard raak in de verre hoek. Nog geen vier minuten daarna maakte Chelsea de vernedering compleet. N'Golo Kante kon zonder al te veel hinder doorlopen richting het United-doel om zo zijn eerste treffer in dienst van de club te maken.

De ploeg van Antonio Conte klimt door de overwinning naar de vierde plaats in de Premier League, met slechts één punt achterstand op Manchester City, Arsenal en Liverpool. Manchester United bezet de zevende plaats en heeft zes punten achterstand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen