Streppel blijft kritisch ondanks prima overwinning Heerenveen

23 oktober 2016, 20:07

Jurgen Streppel was tevreden met de 3-1 overwinning van sc Heerenveen op Heracles Almelo, maar zag desondanks nog genoeg ruimte voor verbetering bij zijn ploeg. Voornamelijk het balverlies en de nonchalance in de eerste helft was een doorn in het oog van de trainer.

"Ik zat eerst helemaal niet rustig, want zeker in de eerste helft denk ik dat we niet goed speelden. We kunnen veel beter", zegt de trainer in gesprek met de NOS. "We waren beter dan Heracles en dat hadden we veel eerder moeten laten zien. Niet alleen in doelpunten, maar ook in het spel."

De tweede helft zag Streppel een beter Heerenveen. "Toen hebben we de duimschroeven aangedraaid en Heracles op eigen helft gezet. Veel jongens in deze groep kunnen denk ik een hoger niveau aan. Maar dat moeten ze dan wel elke week laten zien", aldus de trainer, die komende speelronde met zijn ploeg op bezoek gaat bij Feyenoord. "Als je daar durft te voetballen, en dat gaan wij doen, hebben we zeker een kans. Maar Feyenoord blijft een topclub."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen