Veltman verklaart gebaar: "Wordt van alles naar je gegooid"

24 oktober 2016, 12:01

Na de 0-1 van Kasper Dolberg in De Klassieker balde Joël Veltman zijn vuisten richting het Rotterdamse publiek. De verdediger zag daar na afloop niets provocerends in. "De ontvangst was dit keer minder heftig dan normaal gesproken."

Tegenover Metro reageerde Veltman op zijn gebalde vuisten richting het Feyenoord-publiek. "Ja, wie deed dat niet? Ik zag elke speler van ons dat wel doen. Je krijgt van alles naar je toegegooid, dan mag je ook wel een beetje feestvieren als er gescoord wordt, lijkt mij", aldus de verdediger, die zich in de Kuip minder ongewenst voelde dan normaal. "Het was minder heftig. Meer beveiliging denk ik, of misschien inderdaad minder frustratie bij de fans, wie zal het zeggen."

Elia

Eljero Elia maakte tegen Ajax zijn rentree voor Feyenoord nadat hij in de eerste wedstrijd van het seizoen een schouderblessure opliep. Aan hem nu de taak om weer een basisplaats te veroveren in het nog altijd ongeslagen team van Giovanni van Bronckhorst. "Dat zal lastig worden. Maar zonder arrogant te zijn naar mijn medespelers: de enige concurrent die ik heb ben ik zelf. Als ik fit ben, wil ik spelen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen