Botteghin: "Ajax heeft niets afgepakt van ons zelfvertrouwen"

24 oktober 2016, 08:00   Bijgewerkt: 24 oktober 2016, 12:00

Feyenoord pakte in De Klassieker een punt, maar leek vooral in de eerste helft sterker dan de tegenstander. Eric Botteghin denkt dan ook dat het eerste puntenverlies voor de koploper geen invloed heeft op het zelfvertrouwen van de Rotterdammers.

"Nee, Ajax heeft helemaal niets afgepakt van ons zelfvertrouwen. Nog geen procent", aldus Botteghin tegenover het Algemeen Dagblad. "Nog geen procent. Sterker nog, dit is voor ons het bewijs dat we echt ver kunnen komen. Het zegt volgens mij alles dat na afloop iedereen teleurgesteld in de kleedkamer zit. We waren ook niet meer gewend om niet te winnen."

De verdediger noemt Feyenoord de terechte koploper en is van mening dat er van geluk geen sprake is. "Als je nu kijkt naar de ranglijst, dan geeft dat de verhoudingen wel eerlijk weer. Vijf punten voorsprong op Ajax, zeven op PSV, zo is het ook gewoon. Feyenoord heeft de punten nooit gestolen. Oké, tegen NEC sloegen we in de slotfase toe en nu weer. Maar dat dwingt dit elftal natuurlijk gewoon af."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen