De Kogel uitgefloten: "Heeft ons naar Eredivisie geschoten"

24 oktober 2016, 12:19

Met 27 treffers had Leon de Kogel vorig seizoen een groot aandeel in de promotie van Go Ahead Eagles, maar een niveau hoger weet de spits het net maar niet te vinden. Na tien speelronden staat de teller nog altijd op nul doelpunten. Coach Hans de Koning beseft dat zijn spits uit vorm is, maar blijft hem desondanks steunen.

Tegen FC Twente (0-2) kwam De Kogel wederom niet tot scoren en werd hij tot overmaat van ramp uitgefloten door de eigen aanhang. "Hij heeft ons vorig seizoen naar de eredivisie geschoten", nuanceert De Koning de fluitconcerten in gesprek met De Stentor. "Leon kampt momenteel met een vormcrisis. Dat is een fase waar iedere speler weleens doorheen moet. Leon heeft het daar moeilijk mee. Het helpt hem niet als supporters hem daarbij uitjouwen. En ze bewijzen de club er ook geen dienst mee."

De Kogel werd tegen Twente overigens al in de rust gewisseld. "Hij viel uit omdat zijn achillespees weer opspeelde. Ik zal mijn spelers altijd blijven beschermen. Ook Leon", besluit de coach van de nummer zestien van de Eredivisie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen