Puntenaftrek dreigt voor Watford vanwege vervalste brief

25 oktober 2016, 12:29

Donkere wolken pakken zich samen boven Vicarage Road, het stadion van Watford FC. De club is in opspraak geraakt vanwege uitgelekte documenten, die betrekking hebben op de overname van de club in 2014. De club zou in dat jaar de EFL, de overkoepelende organisatie van de lagere Engelse divisies, hebben voorgelogen en moet daardoor nu vrezen voor puntenaftrek.

Voor de start van het seizoen 2014/15, toen Watford nog in het Championship speelde, werd de club overgenomen door Gino Pozzo. Hij nam de club over van zijn vader. In de brief naar de EPL die moest aantonen dat Pozzo over voldoende financiële middelen beschikt, zou de organisatie zijn voorgelogen. Dat heeft The Telegraph deze week aangetoond. De brief is verstuurd naar de politie en kan Watford serieus in de problemen brengen. Er dreigt zelfs puntenaftrek voor de Premier League-club.

Watford, dat negende staat, neemt de zaak zeer serieus. "We gaan dit door middel van onafhankelijk onderzoek uitzoeken", reageert de club in een statement.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen