De Boer: "Honderd procent steun vanuit kleedkamer"

25 oktober 2016, 13:32

Als we de Italiaanse media moeten geloven, dan is de positie van Frank de Boer bij Internazionale nauwelijks meer te redden. De 46-jarige oefenmeester, die woensdagavond met de dolende topclub uit Milaan tegen Torino speelt, staat flink onder druk in het Stadio Giuseppe Meazza. Ondanks de wanvertoning tegen Atalanta Bergamo (2-1) toont De Boer zich zeer optimistisch.

"Het enige dat ons op dit moment bezighoudt is het nadenken over hoe we deze situatie kunnen veranderen. We moeten ons samen uit deze situatie sleuren. Ik probeer het team zo goed mogelijk klaar te stomen voor de volgende wedstrijd", aldus De Boer op zijn perspraatje in aanloop naar Torino-thuis. "De eerste helft tegen Atalanta was de slechtste tijdens mijn periode bij Inter. Ik was erg boos op de spelers", aldus de Nederlandse coach.

De Boer ging in zes van zijn eerste twaalf wedstrijden met Inter ten onder en weet dat er flink aan zijn stoelpoten gezaagd wordt. "Ik word een beetje moe van het praten over mijn persoonlijke situatie. Het gaat om de spelers en het team, ook in moeilijke tijden. Het enige wat ik kan doen, is me focussen op het duel met Torino", stelt de oud-keuzeheer van Ajax. "We wisten vooraf al dat het een pittig project zal worden. Inter heeft al vijf jaar geen prijzen gepakt. Daar is een reden voor. We moeten zorgen dat het veranderd. Dat weten en accepteren de eigenaars ook."

Inter staat na negen speelronden op de dramatische veertiende plaats in de Serie A. In de Europa League pakten de Nerazzurri slechts drie punten in drie duels. Er werd met 1-0 gewonnen van Southampton, maar verloren van Hapoel Beer Sheva (0-2) en Sparta Praag (3-1).

[photo,101667,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen