Aanklager start geen vooronderzoek naar Kramer

25 oktober 2016, 13:40

Michiel Kramer kan opgelucht ademhalen. De aanklager betaald voetbal van de KNVB start geen vooronderzoek naar de spits, die afgelopen zondag tijdens De Klassieker tussen Feyenoord en Ajax (1-1) een overtreding zou hebben begaan op Ajax-keeper André Onana. Dat heeft de voetbalbond dinsdagmiddag bevestigd.

Kramer leek Onana in de 85ste minuut van de beladen wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax tegen zijn hoofd te raken, toen hij de bal na de gelijkmaker van Dirk Kuyt uit het net wilde vissen. De aanklager ging bekijken of een onderzoek noodzakelijk was, maar heeft na het bestuderen van de televisiebeelden besloten om dit niet te doen. "Het oordeel is dat er geen sprake is van een zeer zware overtreding op basis waarvan een vooronderzoek gestart kan worden", zo klinkt het op de KNVB-website.

Zodoende zal Kramer niet geschorst worden voor het moment dat tijdens het 1-1 gelijkspel tegen Ajax plaatsvond. Dat houdt in dat de spits komende woensdag in het bekerduel met stadsgenoot Excelsior en komende zondag in de eredivisiewedstrijd tegen nummer drie sc Heerenveen gewoon in actie kan komen namens Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen