Vd Gaag: "Waarom zouden wij niet kunnen verrassen?"

25 oktober 2016, 14:59

Mitchell van der Gaag weigert zich neer te leggen bij de gedachte dat 'zijn' Excelsior woensdagavond kansloos zou zijn in De Kuip, waar eredivisiekoploper en stadsgenoot Feyenoord de tegenstander is in de tweede ronde van het toernooi om de KNVB Beker. "Er zijn altijd verrassingen en waarom zouden wij dat niet kunnen zijn?", vraagt Van der Gaag zich af.

Van der Gaag, die afgelopen vrijdag met Excelsior met 0-2 van PEC Zwolle verloor, hoopt op een stunt. "Tegen Barendrecht moesten we uitkijken dat wij niet in negatieve zin de verrassing zouden worden. Nu zitten we in een moeilijke periode, maar moeten wij als ploeg iets laten zien. Daar is deze wedstrijd een mooie gelegenheid voor", vindt de coach van Excelsior, die geciteerd wordt op de clubwebsite.

Eerder dit is seizoen, op 27 augustus, gleed Excelsior met 4-1 onderuit in De Kuip. "Twee maanden terug, dat is in het voetballen heel lang geleden. Bovendien zal Feyenoord misschien ook met andere jongens spelen. Het is sowieso een mooi affiche. Voetballen in de Kuip tegen Feyenoord. Een derby met hopelijk veel publiek. Genoeg redenen om als ploeg iets te willen laten zien", aldus Van der Gaag, die een aantal veranderingen zal aanbrengen in zijn opstelling. De aan zijn lies geblesseerde Luigi Bruins zal vervangen worden door debutant Jeffry Fortes.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen