Feyenoord mist Vilhena in bekerderby, Jones wil keepen

25 oktober 2016, 15:36

Coach Giovanni van Bronckhorst kan woensdagavond in de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen stadsgenoot Excelsior niet beschikken over Tonny Vilhena. De middenvelder wordt gehinderd door een pijnlijke enkel en moet de derby daarom aan zich voorbij laten gaan. De linkspoot lijkt het duel van de eredivisiekoploper met nummer drie sc Heerenveen van komende zondag wel te kunnen halen.

De fysieke klachten bij Vilhena onderstrepen het drukke speelschema van Feyenoord, dat zich opmaakt voor haar derde duel in zeven dagen tijd. Doelman Brad Jones vindt de hoeveelheid wedstrijden juist lekker, zo zegt hij op de clubwebsite. De Australiër miste nog geen minuut en hoopt dat dit zo blijft. "Op het moment dat ik bij deze club tekende, was het mijn doel om zoveel mogelijk wedstrijden te keepen. Tot dusver heb ik in alle competities nog geen duel gemist en ook tegen Excelsior wil ik gewoon spelen. Een drukke periode vol wedstrijden is wat mij betreft alleen maar mooi."

Jones hoopt dat Feyenoord dit seizoen weer hoge ogen kan gooien in het toernooi om de KNVB Beker, die vorig jaar gewonnen werd. "Ook dit jaar willen we als groep wat bereiken en het liefst doen we dat op meerdere fronten. In de competitie en in Europa staan we er goed voor, maar ook het bekertoernooi is belangrijk. We willen ons in elke competitie bewijzen."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen