Klich: "Zou hier tot einde van mijn carrière kunnen spelen"

25 oktober 2016, 17:23

Mateusz Klich beleeft veel plezier van zijn transfer naar FC Twente. De middenvelder is een vaste waarde voor de Tukkers, haalt wekelijks een goed niveau en staat met zijn club op een vijfde plek in de Eredivisie. De 26-jarige Pool geniet dan ook van zijn duels voor Twente.

"Ik ben blij dat ik weer geregeld negentig minuten kan spelen en weer in vorm kan geraken. Dat maakt mij nog het meest blij", vertelt Klich in gesprek met Polsat Sport. "De Nederlandse competitie is niet meer zo sterk als voorheen, maar is nog altijd van een hoog niveau. Ik heb er geen spijt van dat ik Duitsland heb verlaten, want het leven in Nederland bevalt mij ook meer dan dat in Duitsland."

"De mensen hier zijn heel anders en ik en mijn vriendin houden van de Nederlandse manier van leven. Wat mijn doelen zijn? Dat is een moeilijk te beantwoorden vraag. Ik wil allereerst mijn niveau halen van een jaar of twee geleden en wil mij weer in de nationale ploeg spelen. Ik hoef geen transfer te forceren. Voor mij is er op dit moment geen betere competitie dan de Nederlandse."

Klich zou het zelfs niet erg vinden om zijn loopbaan in de Eredivisie af te sluiten. "Ik voel mij hier goed. Ik zou hier zelfs tot het einde van mijn carrière kunnen spelen. Wie zal het zeggen? Op dit moment is dit de perfecte competitie voor mij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen