Bijzonder duel voor Zuiverloon: "Real is vooral impulsief"

26 oktober 2016, 16:14

Gianni Zuiverloon treft met derdeklasser Cultural y Deportiva Leonesa in het bekertoernooi Real Madrid. De verdediger, die afgelopen seizoen uitkwam voor ADO Den Haag, heeft het erg naar zijn zin in Spanje en kijkt uit naar de bekerwedstrijd.

Zijn overstap van ADO naar de Spaanse derdeklasser was een verassende transfer. "Toen ik hoorde dat ze interesse hadden, was ik niet meteen enthousiast. Ik ben toch op de uitnodiging ingegaan en naar León gevlogen. Toen ik de stad en de faciliteiten op de club had gezien, was ik meteen overtuigd", aldus Zuiverloon in gesprek met de sportkrant Marca. "Ik ben pas 29 jaar, maar de meesten zijn 22 of 23 en noemen me opa."

Woensdagavond komt Real Madrid op bezoek en een maand later staat de return in het Santiago Bernabéu op het programma. "FC Barcelona is van het positiespel, terwijl Real Madrid vooral impulsief speelt en daar hou ik ook van. Ze hebben bovendien een geweldig stadion. Ik heb al eens het geluk gehad om er te mogen spelen en kijk uit naar deze ontmoeting. We moeten geloven dat een stunt mogelijk is."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen