Pogba hoopt langer verblijf bij Sparta af te dwingen

26 oktober 2016, 18:06   Bijgewerkt: 26 oktober 2016, 19:04

Als broer van de duurste speler ooit (Paul Pogba) deed de transfer van Mathias Pogba naar Sparta veel stof opwaaien, maar veel heeft de international van Guinee nog niet kunnen betekenen voor de Kasteelclub. De spits kampt al een tijdje met een hardnekkige liesblessure en is daarom nog niet in actie gekomen. Toch hoopt hij alsnog een langer verblijft bij Sparta te kunnen forceren. 

"In de wedstrijd tegen FC Groningen zat ik voor het eerst bij de selectie, maar bleef ik negentig minuten op de bank. Bij de training een dag later raakte ik geblesseerd aan m'n lies", zegt Pogba op de Sparta-website over zijn fysieke pech. Het was een bittere pil, omdat hij zeer gretig was. "Ik was erg gelukkig toen ik deze stap kon maken. Twee seizoenen geleden hoorde ik al dat Sparta interesse in me had, maar toen kwam het niet tot een transfer. Blijkbaar zijn ze me in die tijd wel blijven volgen, en na gesprekken met de trainer wist ik honderd procent zeker dat ik mijn carrière hier moest vervolgen. Het is dus erg zonde dat ik nu nog niet het veld op kan."

Pogba heeft een contract tot het einde van het seizoen, maar hoopt langer op Het Kasteel te kunnen blijven. "De club heeft een optie tot eenjarige contractverlenging, ik wil er alles aan doen ze ervan te overtuigen dat ze deze moeten lichten. Ik heb nu een huis in Rotterdam en ben bezig met Nederlandse lessen, ik voel me hier goed en wil hier het liefst langer blijven."

Pogba hoopt volgende week weer aan te kunnen sluiten bij de groepstraining. "Ik merk dat ik elke dag weer een beetje sterker wordt. Nu is het nog even 'recovery time', binnenkort is het 'playing and scoring time'", knipoogt de spits.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen