Kuyt, Kongolo en Jørgensen krijgen rust bij Feyenoord

26 oktober 2016, 19:46

Trainer Giovanni van Bronckhorst heeft niet voor de vertrouwde namen in de basis gekozen in de bekerwedstrijd van Feyenoord tegen Excelsior, die vanavond (woensdag) om 20.45 uur afgetrapt wordt in De Kuip. Meerdere spelers krijgen rust en beginnen op de reservebank.

Tonny Vilhena is er vanwege zijn blessure nog niet bij. Terence Kongolo, Dirk Kuyt en Nicolai Jørgensen zijn door Van Bronckhorst op de bank geposteerd. Dat betekent dat Lucas Woudenberg als linksachter start, dat Renato Tapia zijn kans krijgt op het middenveld en dat Bilal Basaçikoglu, Michiel Kramer en Eljero Elia in de voorste linie staan.

Bij Excelsior is de opstelling op maar liefst zes plaatsen gewijzigd, ten opzichte van het met 0-2 verloren thuisduel met PEC Zwolle van afgelopen vrijdag. Filip Kurto, Milan Massop, Jeffry Fortes, Hicham Faik, Danilo Pantic en Nigel Hasselbaink mogen starten van coach Mitchell van der Gaag.

Opstellingen

Feyenoord: Jones; Karsdorp, Botteghin, Van der Heijden, Woudenberg; El Ahmadi, Toornstra, Tapia; Basaçikoglu; Kramer, Elia.

Excelsior: Kurto; Karami, Mattheij, Massop, Owusu; Fortes, Koolwijk, Faik; Pantic, Hasselbaink, Ribeiro.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen