De Boer nu 'wel weer wat stabieler' in dug-out Inter

27 oktober 2016, 00:05

Frank de Boer leek bij een nederlaag tegen Torino zijn koffers te kunnen pakken bij Internazionale, maar de geplaagde coach wist woensdagavond dankzij een dubbelklapper van Mauro Icardi met 2-1 te winnen in de Serie A. Daarmee lijkt de positie van de Nederlandse coach in ieder geval voor even te zijn gered. Dat zorgt voor opluchting.

"Het is logisch dat je na drie nederlagen op rij wel even een overwinning nodig hebt", zegt De Boer na de bevrijdende zege tegen Mediaset Premium. "Ik ben zeer trots op de spelers. Ze waren mentaal sterk en hebben maar twee of drie kansen weggegeven tegen Torino. Daar begint het allemaal mee. We moeten nu zorgen dat we vaker zo spelen als vandaag."

"Ik heb veel vertrouwen in de selectie en de fans hebben ons gesteund, dus ben ik zeer blij", aldus De Boer, die de vraag kreeg of hij nu wat comfortabeler in de dug-out zit bij Inter. "Wel een beetje", geeft hij toe. "Maar we moeten blijven winnen. Dit is een stap vooruit, maar tegen Sampdoria wil ik geen stap achteruit zien", doelt De Boer op de volgende wedstrijd.

[photo,102007,left,]

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen