Woudenberg: "Het elftal staat er wanneer het nodig is"

27 oktober 2016, 10:01

Voor de eerste keer in een maand en voor de tweede keer in twee maanden speelde Lucas Woudenberg weer eens de volle negentig minuten mee in een wedstrijd van Feyenoord. De linksachter mocht opdraven in het bekerduel met Excelsior. Het werd een prima wedstrijd voor hem, aangezien de nul gehouden werd en er met 4-0 gewonnen werd in De Kuip.

"We hebben negentig minuten lang de overhand gehad", zegt Woudenberg op het digitale thuis van Feryenoord over het bekertreffen met het 'broertje' uit Rotterdam. "De eerste helft lieten we de bal goed rond gaan, alleen lukte het niet een doelpunt te maken. We zijn in de tweede helft rustig gebleven. Binnen vijf minuten na rust lagen er twee in, daarna hebben we het goed uitgespeeld."

Trainer Giovanni van Bronckhorst zei het ook al: ondanks het rouleren met spelers, oogt Feyenoord dit seizoen zeer stabiel. "De kracht van dit elftal is dat iedereen er staat wanneer het nodig is, ook de jongens die wat minder aan spelen toekomen. De jongens die dit keer speelden hebben vol gas gegeven om een goed resultaat te halen. Al met al was het daardoor een prima avond", stelt Woudenberg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen