FA klaagt Mourinho aan na 'ongepaste' uitlatingen

27 oktober 2016, 11:18

José Mourinho heeft een aanklacht van de FA aan zijn broek hangen. De Engelse voetbalbond heeft de manager van Manchester United aangeklaagd vanwege zijn uitlatingen rond het duel met Liverpool over de aanstelling van de scheidsrechter.

Voor de wedstrijd tussen Manchester United en Liverpool op maandag 17 oktober (0-0) liet Mourinho zich uit over de aanstelling van arbiter Anthony Taylor. "Hij krijgt het misschien moeilijk, omdat de Liverpool-supporters een probleem maken van zijn aanstelling", zei Mourinho over Taylor, die op slechts tien kilometer van Old Trafford, het stadion van Manchester United, woont. "Ik denk dat hij bewust onder geweldige druk wordt geplaatst. Daardoor zou het weleens kunnen dat hij geen goede wedstrijd zal fluiten."

De FA stelt dat de uitlatingen van Mourinho 'ongepast' en in strijd met de regels zijn. De Portugese oefenmeester heeft tot maandagmiddag om te reageren op de aanklacht.

Mourinho beleeft een moeilijke start bij Man United, maar won woensdagavond wel de stadsderby tegen Manchester City (1-0) in de League Cup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen