Olde Riekerink neemt het op voor doelpuntloze Sneijder

27 oktober 2016, 16:35

Trainer Jan Olde Riekerink is blij dat hij Wesley Sneijder in zijn team heeft. De international kreeg de laatste tijd de nodige kritiek op zijn scorend vermogen dit seizoen. De hoofdcoach van Galatasaray vindt deze kritiek niet terecht. Dat liet hij weten tijdens de persconferentie in de aanloop naar het duel met het gepromoveerde Adanaspor van komend weekend.

"Het is belangrijk om iemand met aanvallende, individuele kwaliteiten in het team te hebben en Wesley is zo iemand", aldus Olde Riekerink. "Hij kan zich goed positioneren en is een zeer ervaren speler die op elk moment van de wedstrijd kan scoren."

Sneijder, die afgelopen weekend in de met 0-1 verloren wedstrijd tegen Trabzonspor zijn rentree maakte na een hamstringblessure, scoorde dit seizoen in zeven optredens nog niet voor Galatasaray. Dat is de 32-jarige Nederlander op de nodige kritiek komen te staan. Onterecht vindt Olde Riekerink: "Goals maken is belangrijk, maar hij heeft meerdere functies. De meeste taken die bij zijn positie horen vult hij goed in. Soms gebeurt het dat een speler niet scoort, ondanks de verscheidene kansen die hij krijgt. Als deze er na verloop van tijd maar in gaan, maar dat zal wel goedkomen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen