Jans: "Van Polen dacht dat hij Franz Beckenbauer was"

27 oktober 2016, 22:23

Op de 2-1 zege van PEC Zwolle op VVV-Venlo in de tweede ronde van de KNVB Beker viel donderdagavond weinig af te dingen, maar toch was PEC-trainer Ron Jans niet geheel tevreden. De oefenmeester baalde vooral van de manier waarop zijn team in de slotfase de tegengoal weggaf.

PEC was de betere partij en stond met 2-0 voor, maar kreeg in de 83ste minuut toch de aansluitingstreffer om de oren. Aanvoerder Bram van Polen ging opzichtig in de fout door niet goed in te grijpen. "Het was al gespeeld. We kregen zoveel ruimte, maar maken het niet af. Omdat we vervolgens een domme fout maken bij de 2-1 hebben we toch nog tien hele spannende laatste minuten. Ik denk dat Van Polen dacht dat hij Franz Beckenbauer was, maar hier had hij het gewoon anders moeten doen. Gelukkig heeft het ons nu niets gekost", zegt de trainer tegen FOX Sports.

Jans vond de tegentreffer dus volkomen onnodig. "Die paste niet bij deze wedstrijd, want we waren gewoon beter. We zijn ook verdiend door. We hadden er echter ook meer kunnen maken." PEC Zwolle zit wel in een goede serie. Van de laatste drie duels in de competitie won het er twee en ook in de beker presteert de club goed. "Ik vind dat er meer kleur op de wangen komt. Het moet echter nog steeds veel beter en daar hebben we zondag een hele mooie tegenstander voor. We moeten gewoon gaan aantonen dat we een goede middenmoter zijn", blikt hij vooruit op de derby van zondag tegen Go Ahead Eagles.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen