Lang intern gesprek bij PSV: "Het is goed geweest"

28 oktober 2016, 08:49

Er kwamen donderdag veel fans af op de training van PSV, maar de supporters moesten lang wachten voordat de spelers van de Eindhovense topclub het veld op kwamen. De reden: er werd stevig gesproken over de teleurstellende prestaties in de afgelopen periode. Coach Phillip Cocu hoopt dat de gesproken woorden effect zullen sorteren.

Tegen Vitesse (uit) moet komende zaterdag een stap in de goede richting worden gezet door PSV. "Het is een goed gesprek geweest. Iedereen heeft de kans gehad om te zeggen wat er anders moet", laat Cocu optekenen in De Telegraaf. "We hebben niet alleen teruggekeken, maar vooral ook vooruit gekeken. Ik heb aangegeven dat wat er bij Sparta is gebeurd, niet bij PSV past. Dit moet een incident zijn geweest", benadrukt de keuzeheer van PSV.

Aanvoerder Luuk de Jong doet ook zijn zegje in bovengenoemde ochtendkrant en stelt dat de spelers van PSV nu wel doordrongen zijn voor het feit dat er iets moet veranderen. "Het grote verschil met de eerdere tegenvallende resultaten is dat we ditmaal ook slecht hebben gespeeld", zegt de spits over het met 3-1 verloren bekerduel met Sparta. "Eerder vielen de resultaten tegen, omdat we de kansen niet benutten, maar voetbalden we wel goed. Dat was tegen Sparta niet zo."

Wat bij de aanhang van PSV in het verkeerde keelgat schoot, was dat een aantal spelers de naar Rotterdam meegereisde fans niet bedankte na de wedstrijd. "Die jongens zijn daarop aangesproken. Het hoort er gewoon bij om de supporters te bedanken, die de moeite hebben genomen om de ploeg te ondersteunen in een uitwedstrijd."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen