Ook Vreven krijgt grafzerk op Belgisch trainerskerkhof

28 oktober 2016, 12:29

Na Georges Leekens, die eerder deze week ontslagen werd als coach van Lokeren, is ook de tweede trainer de laan uitgestuurd in de Belgische Jupiler Pro League. Stijn Vreven, oud-speler van FC Utrecht, Vitesse en ADO Den Haag, is op straat gezet door Waasland-Beveren.

Vorig seizoen kreeg de 43-jarige Vreven een flinke portie complimenten vanwege de prestaties van Waasland-Beveren, maar deze jaargang heeft hij na twaalf speelronden de rekening voor de matige resultaten gepresenteerd gekregen. De trainer stond, drie dagen voor het thuisduel met Anderlecht, met tien punten op de twee na laatste plaats in de Belgische competitie. Vorige week kreeg Waasland-Beveren een pak rammel bij Standard Luik (5-0) en midweeks werd de degradatiekraker tegen Moeskroen niet gewonnen (0-0).

Vreven stond sinds 2015 aan het roer bij Waasland-Beveren, maar is nu dus bedankt voor de bewezen diensten. "Vreven zorgde afgelopen seizoen voor het beste seizoen dat de club Waasland-Beveren ooit beleefde, met als uitschieter uiteraard de overwinning tegen Anderlecht op de Freethiel. Momenteel staat Waasland-Beveren op een veertiende positie met maar één punt boven de hekkensluiter van de Jupiler Pro League. Daarom vond het clubbestuur het nodig om in te grijpen en op zoek te gaan naar een vervanger. In de komende uren wordt daar in stroomversnelling werk van gemaakt", zo klinkt het in een verklaring van Waasland-Beveren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen