De Boer krijgt steun van directie: "Achter de trainer staan"

28 oktober 2016, 17:07

Frank de Boer zei deze week al dat hij zich volledig gesteund voelt door de top van Internazionale en de club heeft die woorden vrijdag kracht bijgezet. Vandaag kwamen de aandeelhouders van de club bij elkaar en daar is de steun in De Boer uitgesproken, zo laat de club uit Milaan weten op de eigen website.

Inter won woensdag weliswaar van Torino, maar dat neemt niet weg dat er veel te doen is over de positie van De Boer bij de club. Er werd deze week, met name door de media, veelvuldig aan de stoelpoten van de Nederlander gezaagd. Inter staat echter volledig achter de trainer, zo geeft het aan op de clubsite. "Het team heeft dit seizoen ups en downs beleefd, maar over het algemeen kunnen we niet tevreden zijn. Dat kan echter gebeuren in het voetbal", zegt eigenaar Erick Thohir in een statement op de clubsite. Hij was vandaag overigens vanwege persoonlijke redenen niet aanwezig bij de vergadering, maar heeft de tekst wel laten voorlezen tijdens de aandeelhoudersvergadering.

"We moeten bij elkaar blijven en achter het team en de trainer blijven staan", predikt Thohir. "Met zijn allen moeten we de kleuren van deze club verdedigen. Deze club hoort in de absolute top te spelen en daar doen we alles aan. We zullen alles doen wat nodig is om Inter succes te laten hebben", besluit de Indonesiër, die vindt dat De Boer met de club Champions League-voetbal moet afdwingen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen