Mulder ziet kansen tegen Feyenoord: "Lef tonen en voetballen"

29 oktober 2016, 00:19

Voor Erwin Mulder wordt de wedstrijd tegen Feyenoord een bijzondere. De doelman gunt de Rotterdammers nog steeds het allerbeste maar hoopt zondag zijn oud-werkgever pijn te kunnen doen. "Verdedigend staat er een goed blok en aanvallend zijn we altijd in staat een goal te maken."

Mulder ziet kansen voor Heerenveen, dat momenteel derde staat in de Eredivisie, in De Kuip. "We moeten uitgaan van eigen kracht. Als we maar lef toneen en blijven voetballen", aldus de doelman op de officiële website van sc Heerenveen. "Verdedigend staat er een goed blok en aanvallend zijn we altijd in staat een goal te maken. Het elftal is in balans, het klopt gewoon."

Afgelopen seizoen hield Heerenveen slechts vijfmaal de nul terwijl dat dit seizoen al vier keer gebeurde. "Ik leef voor de nul. De trainer zal het niet met me eens zijn, maar ik win liever met 1-0 dan met 4-1. Dan heb ik mijn werk goed gedaan", vertelt Mulder, die hoopt hoog te kunnen eindigen met Heerenveen. "We moeten niet naar Feyenoord, Ajax of PSV kijken. Die gaan gewoon uitmaken wie er kampioen wordt. Laten wij dan zorgen dat we 'the best of the rest' worden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen