El Ghazi uit A-selectie gezet na aanvaring op training

28 oktober 2016, 20:22   Bijgewerkt: 28 oktober 2016, 21:33

Anwar El Ghazi is wegens disciplinaire redenen uit de A-selectie van Ajax gezet, zo meldt de Amsterdamse club via de website. De aanvaller kreeg op de training een woordenwisseling met Peter Bosz. De trainer besloot daarop om hem van de training te sturen. 

El Ghazi kreeg tijdens de training van Bosz te horen dat hij vanwege zijn tegenvallende prestaties geen deel uit zou maken van de selectie voor het duel met Excelsior. Zijn reactie was vervolgens genoeg voor de clubleiding om tot het besluit te komen de aanvaller tot nader order buiten de A-selectie te laten.

El Ghazi moet dit seizoen genoegen nemen met een rol als reserve bij Ajax. Huurling Bertrand Traoré krijgt de voorkeur op de rechterflank. In de bekerwedstrijd tegen Kozakken Boys mocht El Ghazi weer eens beginnen, maar veel indruk maakte hij niet.

Dankzij het ontbreken van El Ghazi is er in de selectie wel ruimte voor Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny. Zij maken deel uit van de 22-koppige selectie van Bosz voor het treffen met Excelsior.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen