De Graafschap pakt een punt: "Het is een lastig resultaat"

29 oktober 2016, 10:57

Na vier competitienederlagen op rij pakte De Graafschap vrijdag eindelijk weer eens een punt in de Jupiler League. Op bezoek bij Achilles '29 speelde het in crisis verkerende team met 0-0 gelijk, maar dat is voor trainer Jan Vreman absoluut geen reden om de polonaise te lopen.

De oefenmeester wilde dolgraag winnen bij de hekkensluiter, maar moest genoegen nemen met een punt. "Als je hier had gewonnen, was het samen met onze supporters een hele happening geworden. Zij hadden natuurlijk, net als wij, drie punten willen hebben. Aan de andere kant denk ik dat ze tevreden zijn met de 'nul', maar het spel aan de bal moet beter. Onze supporters hebben ons opnieuw fantastisch ondersteund, ze staan allemaal achter ons", zegt Vreman op de clubsite.

De trainer van De Graafschap, dat op de teleurstellende zestiende plaats staat, vond zijn team angstig. "Ik ben niet tevreden over het spel in balbezit, dat moet beter. We hebben te weinig geprobeerd om geen fouten te maken, bijvoorbeeld in de passing op sommige momenten. Ik vind deze 0-0 een lastig resultaat, ik had liever gezien dat we de wedstrijd winnend zouden afsluiten. Als je onderin weg wilt komen, is het nodig om punten te halen. De beste stap daarin was winst, dat is ons niet gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen