Arsenal dendert na kleine inzinking over Sunderland heen

29 oktober 2016, 15:27   Bijgewerkt: 29 oktober 2016, 15:34

Even had Arsenal het zaterdagmiddag lastig met het geplaagde Sunderland, maar de ploeg van Arsene Wenger won uiteindelijk gemakkelijk met 1-4 in het Stadium of Light. De bezoekers scoorden tussen de 65ste en de 78ste minuut drie keer en legden daardoor beslag op de drie punten. Dankzij de overwinning is Arsenal, in ieder geval voor even, de koploper van de Premier League.

Met hangen en wurgen weet Sunderland de laatste jaren steeds handhaving te realiseren op het hoogste niveau en dit seizoen ziet het er weer slecht uit voor de club. Na de zeperd van vandaag staat de ploeg op twee punten uit tien speelronden, een zorgelijk aantal. Het niveauverschil met Arsenal was vandaag, zoals wel verwacht, bijzonder groot. In het eerste bedrijf kregen de bezoekers al veel mogelijkheden, maar lieten de meeste kansen onbenut. Alleen Alexis Sánchez trof doel in de eerste 45 minuten van de wedstrijd. De spits scoorde fraai met het hoofd op aangeven van Alex Oxlade-Chamberlain, die speelde omdat topscorer Theo Walcott niet wedstrijdfit was.

Daarmee was de koek nog niet op voor Arsenal, want Sánchez mocht nog een doelpunt meepikken. Na een rommelsituatie tikte de Chileen, die de beste speler op het veld was, de 1-4 binnen. Overigens was het stadion bij het laatste fluitsignaal al bijna leeg, omdat de fans van de geplaagde thuisclub in de tweede helft massaal het stadion verlieten. Voor trainer David Moyes zouden de dagen weleens geteld kunnen zijn bij Sunderland. [photo,102051,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen