Janssen opgelucht: "Lekker dat ik hem eindelijk binnen heb"

29 oktober 2016, 19:22

Vincent Janssen scoorde zaterdag zijn eerste doelpunt in de Premier League voor Tottenham Hotspur. De spits benutte in het duel met Leicester City (1-1) een strafschop. Na afloop liet hij weten blij te zijn met het vertrouwen dat hij van trainer Mauricio Pochettino krijgt.

Met nog één minuut in de eerste helft te gaan werd Janssen in het strafschopgebied neergelegd door Robert Huth. De spits twijfelde geen moment en stapte zelf naar voren om de penalty te nemen. Met een hard schot passeerde hij vervolgens Leicester-doelman Kasper Schmeichel. "Het is lekker dat ik hem eindelijk binnen heb", aldus Janssen in gesprek met Ziggo Sport.

"Ik ben heel blij met het vertrouwen dat ik van Pochettino krijg", vervolgt de spits. "Hij zegt tegen me dat ik rustig kan wennen aan het niveau. Natuurlijk moet ik er staan, maar ik krijg de tijd. Op deze weg wil ik nu doorgaan", vertelt Janssen, die ook nog twee goede kansen kreeg om de winnende goal te maken. "Ik had een beetje pech met de vrije trap, die ging net naast."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen