Van der Gaag na nipte nederlaag: "Had meer ingezeten"

30 oktober 2016, 00:05

Mitchell van der Gaag denkt dat het niet nodig was geweest dat Excelsior in de Amsterdam ArenA met 1-0 verloor van Ajax. De trainer was niet onder de indruk van de Amsterdammers en zag zijn eigen ploeg juist wel een goed optreden neerzetten.

"Er had meer ingezeten vandaag", begint Van der Gaag in gesprek met de NOS. "Verdedigend stonden we gewoon goed, zoals we hadden afgesproken. In vergelijking met de wedstrijd tegen Feyenoord wilden we wat gevaarlijker worden en dat is de eerste helft zeker gelukt. Ajax was de betere ploeg, maar we bleven makkelijk op de been."

Ondanks de nederlaag heeft Van der Gaag dan ook complimenten over voor zijn ploeg. "Drie minuten na rust ging die bal er alsnog in voor Ajax. We hadden vooraf afgesproken dat we bij een tegenslag gewoon door zouden gaan op dezelfde weg, dat hebben we goed gedaan. Ik heb in ieder geval een team gezien dat er voor heeft gestreden. Feit blijft dat we weer verloren hebben, maar de laatste wedstrijden hebben we PSV, Feyenoord en Ajax gehad. Dat is geen excuus, maar je kan hier zeker mee vooruit", besloot de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen