Napoli-coach respecteert Higuaín en hekelt boze Insigne

30 oktober 2016, 09:33

Napoli ging zaterdagavond in de Serie A-kraker tegen Juventus met 2-1 onderuit. José Callejón bracht de Partenopei na de openingsgoal van Leonardo Bonucci op gelijke hoogte in Turijn, maar uitgerekend Gonzalo Higuaín besliste de topper. De spits maakte afgelopen zomer voor 90 miljoen euro de gevoelige overstap van Napoli naar Juventus, wat toen enorm veel stof deed opwaaien.

De winnende goal van Higuaín komt hard aan bij Napoli, waar voorzitter Aurelio De Laurentiis de Argentijnse spits na diens transfer voor een 'verrader' uitmaakte. Trainer Maurizio Sarri toonde meer respect voor de goalgetter. Voor de aftrap gaf hij Higuaín al een knuffel. "Hij is een fenomeen", sprak Sarri bovendien na afloop. "Een verloren bal die voor de voeten van Gonzalo valt, betekent de dood voor de verdedigers. Als hij iets in Europa wint, dan ben ik blij voor hem. Minder voor Juventus, maar wel voor Gonzalo."

Niet alleen Higuaín was een veelbesproken persoon na de verhitte kraker tussen Juventus en Napoli. Dat gold ook voor Lorenzo Insigne. Vlak na zijn fraaie assist op Callejón werd de kleinste man van het veld naar de kant gehaald, waardoor hij met een woedende reactie naar coach Sarri kwam. "Insigne vroeg aan mij waarom hij gewisseld werd. Ik had het gevoel dat hij kramp had. Als hij naar de kant gehaald wordt, moet hij zijn mond dichthouden en niet gaan klagen. Als we wat tegen elkaar te zeggen hebben, moeten we dat de volgende dag pas doen. Hij moet zich stil houden", zo luidde de duidelijke taal van Sarri.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen