Saymak slaapt niet in Deventer, Fischer baalt stevig

30 oktober 2016, 16:11

Voor Mustafa Saymak is de IJsselderby tussen PEC Zwolle en Go Ahead Eagles een bijzondere wedstrijd. De middenvelder staat al heel lang onder contract bij PEC Zwolle, maar woont nog altijd in Deventer. Na de met 3-1 gewonnen derby, waarin hij zelf goed was voor de 2-1, blijft Saymak maar even overnachten in Zwolle.

"Ik denk dat ik vandaag gewoon in Zwolle blijf. Ik denk niet dat het verstandig is om naar huis toe te gaan. Ik heb vannacht ook in het hotel geslapen, uit voorzorg zeg maar en dat ik nog maar een kamertje bij ga boeken voor vannacht", zegt Saymak na de gewonnen derby tegen RTV Oost. De technicus maakte zijn eerst doelpunt sinds tijden, wat een mooie beloning is na een lange kruisbandblessure. "Ik er lang op gewacht. Ik wil gewoon heel graag belangrijk zijn en als dat in zo'n wedstrijd gebeurt is dat super mooi."

Fischer: "Dat meen je toch niet?!"

Zo blij als Saymak is, zo teleurgesteld is Sander Fischer uiteraard. De verdediger van Go Ahead was weliswaar ook trefzeker in de strijd tussen de rivalen, maar verloor dus met 3-1 en werd ook nog eens vlak voor tijd met een rode kaart van het veld gestuurd. "Ik vond dat zij het eerste kwartier de overhand hadden, alleen ik vond dat wij ons daarna wel goed hebben terug geknokt en ik vond ons de tweede helft eigenlijk wel de bovenliggende partij. Wij zijn met z'n allen op zoek naar de 2-2 en die viel helaas niet", treurt Fischer.

Fischer kreeg een rode prent na het neerhalen van de Anass Achahbar. "Ik was verbaasd. Ik zeg dat meen je toch niet? Dat ie 'm geeft, die vrije trap, toen dacht ik al: je geeft voordeel, kom nou. En dan geeft ie ook nog rood, dat meen je toch niet?!", aldus de verontwaardigde Fischer.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen