Van Bronckhorst: "Moeten de kansen wel gaan afmaken"

30 oktober 2016, 17:32

Voor de tweede keer op rij heeft Feyenoord puntenverlies geleden in De Kuip. Na het 1-1 gelijkspel in De Klassieker tegen Ajax slaagden de Rotterdammers er zondagmiddag niet in om sc Heerenveen voor het eigen publiek over de knie te leggen: 2-2. Coach Giovanni van Bronckhorst was niet zozeer ontevreden met het vertoonde spel, maar wil een hoger rendement zien bij zijn ploeg.

"Het was een wedstrijd waarin er aan beide kanten heel veel gebeurde. Het was een mooi duel", sprak Van Bronckhorst na afloop bij FOX Sports over het treffen, dat een hoge intensiteit had. "We kwamen te snel op achterstand", zag de trainer van Feyenoord. "We hadden het in het eerste kwartier moeilijk. We waren slordig en dan kom je tegen een ploeg als Heerenveen niet aan het voetballen toe. Dat lukte pas na de 0-1, waardoor we met 2-1 de rust in gingen."

De wedstrijd schommelde heen en weer, constateerde Van Bronckhorst ook. "In de tweede helft stonden we beter en hadden we met Bilal (Basaçikoglu, red.) een grote kans op de 3-1, maar uit het niets werd het 2-2. Dat was een fantastisch schot van afstand, die Arber Zeneli niet vaak zal maken", aldus Gio.

Toch vindt Van Bronckhorst de averij zonde. "We hebben een wedstrijd gespeeld die we ook hadden kunnen winnen. Zeker als je kijkt naar de kansen die we gehad hebben. Ik ben wel tevreden over het spel, maar we moeten de kansen wel gaan afmaken. Dat helpt je altijd de wedstrijd in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen