Historisch doelpunt smaakt voor NEC'er naar meer

30 oktober 2016, 17:57

Ferdi Kadioglu stapte zondag met een brede glimlach van het veld na de wedstrijd met NEC Nijmegen bij FC Utrecht (1-1). Door zijn doelpunt is de aanvaller de jongste doelpuntmaker ooit voor de Nijmegenaren. De zeventienjarige maakte direct na rust zijn opwachting voor NEC.

Op fraaie wijze verschalkte Kadioglu de doelman van de thuisploeg. "Ik ben van plan er meer te maken", zo liet hij weten aan FOX Sports. Zijn ouders en familie waren ook aanwezig in de Galgenwaard. "We hebben net nog even wat foto's gemaakt. Van mezelf, omdat ik heb gescoord. Mijn ouders zijn heel trots op me. Mijn familie was overgekomen uit Turkije en zat ook op de tribune."

"De laatste tijd wist ik dat ik tegen speelminuten in de Eredivisie aan zat. De trainer zei dat ik een goede wedstrijd heb gespeeld en de volgende keer weer zo moet spelen." NEC-trainer Peter Hyballa was na afloop lovend over het talent. "Hij is een instinctvoetballer, maar ook nog een A-junior en speelt nog wat onverantwoordelijk. Zoals bij het door de benen spelen van een tegenstander."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen